Historie

JK Byg & Montage blev etableret i januar 2006 af indehaveren Jeppe Kuhlmann. Han havde et ønske om at være selvstændig tømrermester, og ville hjælpe gør-det-selv håndværkere med deres byggeprojekter.
Det varede dog ikke længe, inden opgaverne blev for store til en mand, og den første ansatte kom til tre måneder efter.

Opkøb
I juli 2010 blev Mejlskov Tømrer- og Snedkerforretning opkøbt, og firmaet blev udvidet med fire mere ansatte, så der nu var 14 ansatte.

Entreprenør
Jeppe udvidede firmaet i september 2012 med entreprenørafdeling med to ansatte. Afdelingen fik i løbet af de næste to år flere ansatte, og i september 2014 blev JK Byg & Anlæg et selvstændigt selskab. Se mere om JK Byg & Anlæg her.

Forsikringsskader
JK Byg & Montage skrev i oktober 2013 kontrakt med forsikringsselskabet Codan, og har siden da fungeret som håndværkstaksator på Fyn for Codan. I tilknytning til dette har vores kollega Claus Harboe taget den officielle uddannelse som håndværkstaksator på Forsikringsakademiet.

Udvidelse
I takt med at der kommet flere ansatte, blev der brug for mere plads, og i juli 2016 købte firmaet lagerbygningen på Jyllandsvej 2, som nu deles med søsterselskabet JK Byg & Anlæg.

I dag
Firmaet har i dag 31 ansatte, heraf 27 tømrere, to byggeledere og to administrative medarbejdere.