Nybyg

Går du med tanken om at få bygget et helt nyt hus? Så kan vi hjælpe dig. Hos JK Byg & Montage har vi mange års erfaring inden for nybyggeri, hvorfor vi har ekspertisen og kompetencerne til at hjælpe dig med at skabe det hjem, du drømmer om. Vi elsker at være med til at skabe nye hjem, og vores professionelle og dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at få realiseret dine boligdrømme.

JK Byg & Montage er en tømrervirksomhed beliggende i Bogense, hvorfra vi har hjulpet både private, erhvervskunder og bygherrer med nybyggeri. Uanset størrelsen på dit nybyggeri går vi altid til opgaven med en professionel og løsningsorienteret tilgang, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat. Du kan være helt tryg ved at vælge os som samarbejdspartner til dit nybyggeri.

Erfaren tømrervirksomhed med fokus på dig

At tegne og skabe sit eget hjem er en længere proces, da der er mange beslutninger, der skal tages. Det gælder blandt andet i forhold til, hvordan huset skal se ud udefra, hvordan skal rummene indrettes, og hvordan det gøres til netop dit hjem. Hos JK Byg & Montage har vi fokus på at skabe det hjem, der passer til dig. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov til nybyggeriet, så vi kan få skabt dit nye hjem. Derfor vil du til vores første møde også have mulighed for at dele alle dine ideer og tanker til byggeriet, så vi kan hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed.

Med os som samarbejdspartner til dit nybyggeri får du således mulighed for at sætte dit helt eget præg på dit nye hjem. Det er nemlig vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds, og derfor er du som kunde altid i centrum. Som fagmænd står vi altid klar med gode råd og kompetent vejledning, men i sidste ende vil det til enhver tid være dig, der bestemmer. Vi sørger naturligvis for, at der anvendes de rette materialer af højeste kvalitet, samt at byggeriet ikke overskrider dit budget – intet overlades til tilfældighederne, når du lader JK Byg & Montage stå for nybyggeriet.

En tryg byggeproces

Hos JK Byg & Montage vil du fra første møde af få tilknyttet en fast byggeleder, som du har mulighed for altid at komme i kontakt med. På den måde kan vi sikre dig en tryg og sikker proces i forbindelse med dit byggeri, hvor du ikke oplever overraskelser undervejs. Alle aftaler med vores underleverandører vil desuden foregå gennem din kontaktperson, som altid holder dig opdateret gennem hele processen. Ligeledes tilbyder vi som noget helt særligt også en gennemgang på byggepladsen hver anden uge, så du kan se, hvilke ændringer der er eller vil blive foretaget.

Kunne du godt tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine boligdrømme, eller er du interesseret i en uforpligtende snak om nybyggeri? Så er du altid velkommen til at kontakte os på enten kontakt@jkbygogmontage.dk eller på telefon 64 81 25 48.