Udendørs arbejde

Hvad kan vi gøre for dig?

Der kan være mange grunde til at bygge til eller om, men ofte handler det om vedligeholdelse. Derfor vælger man oftest det mest praktiske valg, men det betyder vel ikke, at det ikke også godt kan være stilrigtigt? 

DIT HUS SKAL AFSPEJLE DEN DU ER – OGSÅ UDEFRA

Hvad end du drømmer om, så er vi klar til at hjælpe dig gennem beslutningsprocessen. Kontakt os for en uforpligtende samtale, så kan vi finde ud af, hvordan vi sammen kan virkeliggøre din boligdrøm. 

Tilbygning

Vores hjem skal følge livets faser. Derfor kan der være behov for at bygge til eller om, når man har brug for flere børneværelser, eller ønsker at have sig eget hjemmekontor, som giver mere plads i hverdagen. 

Udestue

En udestue bringer dig tættere på haven samtidig med at den giver mere lys og plads i huset. Der er mange muligheder, når du skal bygge udestue. Skal det være halvtag eller karnap, træ eller aluminium? 

Tag

Er det ved at være tid til nyt tag? Det kan være svært at finde det helt rigtige tag. Vi har mange års ekspertise inden for tagrenovering, og vi kan hjælpe dig til at finde det tag, der passer til dit hjem.

Garage og carport

Carport er en vigtig del af hjemmets samlet udtryk. Ofte bruges garage og carport også til opbevaring af haveredskaber eller værktøj, og skal derfor også være praktisk indrettet. Vi kan hjælpe dig med at finde en helt rigtige løsning til en æstetisk og praktisk løsning.