Bygge nyt? Bygge om? Forebygge?

Hvad kan vi gøre for dig?

Indendørs

Vi udfører alle typer indendørs arbejde, som opsætning af nyt køkken, renovering m.m.

Udendørs

Man vælger oftest det mest praktiske valg, men det betyder vel ikke, at det ikke også godt kan være stilrigtigt?

Nybyg

Vi har mange års erfaring inden for nybyggeri, og vi elsker at være med til at skabe nye hjem.

Erhverv

Henvender du dig som erhvervskunde og har brug for en samarbejdspartner, der kan stå for hovedentreprisen?

Jeg skal bygge noget nyt

Jeg står med et byggeprojekt, hvor jeg skal bygge nyt? 

Det kan være en tilbygning, en tilføjelse til eksisterende bygning eller et helt nyt hus. Læs meget mere om ny byg lige her

Få din boligdrøm på tegnebrættet og se din drøm blive til virkelighed. Måske ved du allerede, hvordan det skal se ud, men mangler hjælp til realisere ideerne? Vi har mere end 10 års erfaring inden for nybyggeri og vores dygtige medarbejdere er her for at guide dig i gennem hele byggeprocessen.

Er I vokset fra det, I har, og har I brug at bygge til eller udvide med for eksempel et ekstra badeværelse eller børneværelse, så kan vi hjælpe med det.

Jeg skal istandsætte

Jeg overvejer at renovere eller istandsætte min bolig?

Det kan være, at huset trænger til fornyelse i form af et nyt moderne køkken eller et nyt lækkert badeværelse med gulvvarme.

Ofte opfylder de gamle huse ikke længere vores behov og derfor kan det være nødvendigt at renovere, så du får et åben køkken-alrum, et ekstra badeværelse og/eller bedre belysning. 

Mange gange kan udskiftning af døre og vinduer give boligen et frisk pust og som bonus får du bedre indeklima og lavere energiforbrug.

Læs mere om indendørsarbejde her og udendørsarbejde her

Jeg har en skade

Jeg har mistanke om fugt eller råd i din bolig?

Det kan give store konsekvenser på din bolig, hvis du ikke får udbedret skader i god tid. 

Har du fået større skader fra brand, storm eller vand, så er det vigtigt, at du hurtigt får hjælp. Vi har tømrere, som er klar 24/7 til at rykke ud. Ligesåvel, hvis du har haft indbrud og skal have dækket et vindue eller dør til, så kan vi også det. 

Har du en forsikrings skade? Siden 2013 har vi været håndværkstaksator for Codan og har dermed stor ekspertise og erfaring på dette område. 

Med andre ord kan være fordelagtigt at få tilset boligen med jævne mellemrum for at forbygge mulige skader. Kontakt os for tilmelding af servicebesøg. 

Håndværkerfradrag

Kan jeg få håndværkerfradrag?

Der er flere muligheder for at få håndværkerfradrag. Du kan få det i forbindelse med energirenovering, energiforsyning og for klimatilpasning. 

Læs meget mere om håndværkerfradrag ved at følge linket her. Eller brug Bolius’ guide til hvordan du indberetter håndværkerfradrag her.  

Hvilken entreprise skal jeg vælge?

Se herunder de to typer af entrepriser

Hovedentreprise

Ved at indgå en aftale med JK Byg & Montage om at løse opgaven som hovedentreprise, sikrer du dig, at byggevirksomheden (hovedentreprenøren) påtager sig ansvaret for udførelsen af byggeriet. 

Som hovedentreprenør laver JK Byg & Montage aftaler med underentreprenørerne og har ansvaret for al styring og koordinering – også mellem underentreprenørerne. Du sikrer dig derved, at det kontraktretslige med disse er på plads og følger lovgivningen. I såvel hoved- som fagentreprise er det kunden, der er bygherrer og skal sørge for projektmaterialet (evt. ved brug af af rådgiver). JK Byg & Montage har ved aftale om hovedentreprise kun ansvaret for selv byggeriet. 

Fagentreprise

Vælger du som bygherre at løse din opgave som en fagentreprise, aftaler du selv forløbet med de forskellige byggevirksomheder, der indgår i processen og du styrer og koordinerer selv byggeprocessen. 

JK Byg & Montage vil stadig være behjælpelige med rådgivning og løsningsforslag i tømrer- og snedkerentreprisen. Der vil altid foreligge klare aftaler om hvem ansvaret påhviler og hvad det omfatter.