Hvidt JK logo
JK Byg og Montage logo

Hvordan ser dit drømmehjem ud?

Vi vil gerne give dig det hjem, du drømmer om.

Hos JK Byg & Montage har vi mange års erfaring inden for nybyggeri, og vi elsker at være med til at skabe nye hjem. Alle har en holdning til hvordan deres drømmehjem ser ud. Hvorfor skulle det ikke kunne lade sig gøre at bestemme helt selv? 

"Man føler, at man rent faktisk er med til at bygge huset. Hver en sten i huset, har jeg jo valgt"

NYBYG I FAABORG
KUNDE

FORTÆL OS HVAD DU DRØMMER OM

At tegne og skabe sit eget hjem er en længere proces, da alt er nyt og der er mange beslutninger, der skal tages. Hvilket type hus kan du godt lide? Hvordan skal køkkenet se ud? Og hvilken detalje på huset gør, at det netop er dit? Til vores første møde vil du have mulighed for at komme med alle dine ideer, så vi kan hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed.

Plantegning af hus
Jernspær til tilbygning af værksted

SAMME KONTAKTPERSON GENNEM HELE BYGGEPROCESSEN

Du vil fra første møde have en fast byggeleder tilknyttet, som du altid vil kunne komme i kontakt med. Alle aftaler med underleverandører foregår gennem din kontaktperson, som altid vil holde dig opdateret undervejs i byggeprocessen. Vi tilbyder også gennemgang på byggepladsen hver anden uge, så du ved nøjagtig, hvilke ændringer, der er eller vil blive foretaget.

SÆT DIT EGET PRÆG

Du sætter præget på dit eget hjem, og det er derfor vigtigt for os, at du som kunde altid er tilfreds. Som fagmand vil vi altid komme råd og vejledning, men i sidste ende er dit, der bestemmer. Vi sørger for, at det er det rigtige materiale og at det ikke overskrider dit budget. Vi gør derfor meget ud af have fast kontakt, så vi ikke møder nogle overraskelser undervejs.  

Nye hvide sprossede døre og vinduer

AFLEVERET PROJEKT:
HUS I MORUD, NORDFYN

kontakt os