Historie

2006

En drøm om at være selvstændig

JK Byg & Montage blev etableret i januar 2006 af indehaveren Jeppe Kuhlmann i en alder af 29 år. Han er selv udlært tømrer og er født og opvokset i Bogense på Nordfyn. Han havde et ønske om at være selvstændig tømrermester, og ville hjælpe gør-det-selv håndværkere med deres byggeprojekter.  Det varede dog ikke længe, inden opgaverne blev for store til en mand, og den første ansatte kom til tre måneder efter.

2010

Opkøb og udvidelse

I juli 2010 blev Mejlskov Tømrer- og Snedkerforretning opkøbt, og firmaet blev udvidet med fire mere ansatte, så der nu var 14 ansatte. Senere udvidede firmaet i september 2012 med entreprenørafdeling med to ansatte. Afdelingen fik i løbet af de næste to år flere ansatte, og i september 2014 blev JK Byg & Anlæg et selvstændigt selskab. Se mere om JK Byg & Anlæg her. 

2013

Håndværkstaksator

JK Byg & Montage skrev i oktober 2013 kontrakt med forsikringsselskabet Codan, og har siden da fungeret som håndværkstaksator på Fyn for Codan. I tilknytning til dette har vores kollega Claus Harboe taget den officielle uddannelse som håndværkstaksator på Forsikringsakademiet. 

2016

Vokseværk

I takt med at der kom flere ansatte, blev der brug for mere plads, og i juli 2016 købte firmaet lagerbygningen på Jyllandsvej 2, som nu deles med søsterselskabet JK Byg & Anlæg. 

Administrationen voksede i 2016  også med en koordinator og en tredje byggeleder, herudover blev der 2017 fastansat en fuldtids bogholder. Det gjorde at pladsen blev trængt på kontoret, ved værkstedet på Fynsvej 7. Derfor blev der i 2018 udvidet med en ny og moderne administrationsbygning på 250 m², som blev indtaget i september 2018. Her er der reception, kontor til ni mand og to mødelokaler, som betyder at vi kan byde folk velkommen i flotte rammer.

2020

I dag

JK Byg & Montage har i dag over 30 medarbejdere, heriblandt byggeledere, administration og tømrere. Vi vokser hele tiden både på projekter og på medarbejdere. Dog er vores fokus ikke ændret – vi prioriterer store som små opgaver, uanset om du er privat eller erhverv.